Webshop

Az összes termék


Speciális keresés
Kosár
VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Rólunk

Varga kerékpárszaküzlet és síszervizA vállalkozásomat 2007. májusában kezdtem, kevés kerékpár-darabszámmal, elenyésző alkatrész palettával, de rengeteg önbizalommal és hittel.

Azóta fölvirágzott, sikeres üzletté nőtte ki magát a standard kerékpároktól (Schwinn-Csepel, Spindel, Hauser, Boss, Koliken stb) a sportcélú kerékpárokig (BMX: Eastern, WTP, Mongoose; MTB KERÉKPÁROK: Cube, Capriolo, Specialized, Nopeus; TREKKING KERÉKPÁROK: Cube, Capriolo, Ferrini, Dema, Nopeus), illetve elektromos kerékpárok széles választékával várom a kedves vásárlóinkat.
Kíbővítettük üzletünket a téli sport kedvelőinek számára is, így például megkaptuk az ATOMIC és a SALOMON magyarországi distributori kinevezését. Megtalálhatóak nálunk Atomic, Elan, Salomon, Head új illetve használt sílécek, bakancsok, síbotok. Üzletünkben találhatóak továbbá snowboardok, waxok, sapkák (Loman, Eisbär), jégkorcsolyák illetve egyéb kiegészítők. Boltunkban kölcsönzésre is van lehetőség.

Célom: újra megismertetni, megszerettetni az emberekkel a gyönyörű természetet, a mozgás szabadságát, a tiszta levegő élményét, kerékpár- illetve sí- és snowboard-használat formájában. Egészséges életmód híve vagyok, de ép testben épnek kell a léleknek is lenni, ezért azt is karbantartom az Igazságba vetett hitem által. Remélem hogy Önök is ezen az úton szeretnének haladni...

Módosítás: (2015. február 18. szerda, 08:03)

 

fooldalkerekparsi

Belépés

Hírlevél

logo-kh-szep-kartya resize

logo-mkb-szep-kartya resize

otpszepkartya